söndag 28 juni 2009

sommar och skärgården

Våran kära far och Mare har varit här hela veckan, vi har njutit av sol, värme och familjen.Jag har jobbat väldigt lite och kunnat vara mycket i Seskarö.Det har ju varit Jazz&Blues festival här i happis och vi har varit där såklart. På torsdag var vi och lyssna på Rajaton, suveränt bra! och på fredag rockade vi loss till blues:) Så ingen Inredning eller hundträning här inte:)
Vi har åkt båt varje dag ut i skärgården och solat och badat.Här jag och min syster, två bra kaptener hi hi . Tur öborna var i stranden när vi skulle ut med båten och knuffade ut oss hi hi vi hade liksom fastnat lite *fniss*

Det här är livet....att bara få njuta av Seskarö , båtlivet och nära och kära

Min son han saknar jag såååå otroligt mycket nu, han är med sin far i Stockholm och jobbar.Här på bilden är Anton och mitt barnbarn Noah.
Jag kanske bloggar lite under min semester som börjar om 2 veckor, har lite projekt jag vill visa tex den vita altanen som nästan är färdig ..
Ha en skön sommar alla vänner
Heippa/ Annika mommosöndag 21 juni 2009

midsommar 2009

Midsommar afton här i norr var väl inte så varm och soligt som vi hade hoppats på, men midsommar dagen och Söndag har bjudit på strålande väder.Vi har varit i seskarö och umgåtts med våra nära och kära:) Morgon prommisen med vovvarna var ljuvlig, tjejerna fick bada ..
och busa i vattnet, här vallar våran cotton kille falcon tjejerna..


Falcon älskar att simma, men jag lovar att matte tycker inte om det, hans päls blir sååå tovig.Fast jag ska"snagga" honom ganska kort.Skönt både för han och matte:)


Måste visa sovrums byrån vi har i stugan, det är manges föräldrars , visst är den underbar.Och den törs jag inte sätta penslen i..alltså vit blir den inte...vi håller på att göra iordning sovkammaren, ni får se sen senare...

På dagen var det dags att ta upp strömmingsnäten som Sofia och mange var igår och la ut.

Visst blev det en liten fångst ialf, några strömmingar och ganska mycket "skräpfisk"..eländiga snorgäss...
Jag rensade och sen stekte vi dom..mums så gott det var.

Tillslut en underbar bild på Wilda i hög gräset, det här är livet säger hon nog :)
Jag jobbar 3 veckor ännu innan semestern börjar , men ska försöka hinna blogga liite oftare.Just nu åker vi mellan huset och stugan så det blir lite hips som haps :)
Ha en skön sommar alla bloggisar.
Heippa / Annika