söndag 28 juni 2009

sommar och skärgården

Våran kära far och Mare har varit här hela veckan, vi har njutit av sol, värme och familjen.Jag har jobbat väldigt lite och kunnat vara mycket i Seskarö.Det har ju varit Jazz&Blues festival här i happis och vi har varit där såklart. På torsdag var vi och lyssna på Rajaton, suveränt bra! och på fredag rockade vi loss till blues:) Så ingen Inredning eller hundträning här inte:)
Vi har åkt båt varje dag ut i skärgården och solat och badat.Här jag och min syster, två bra kaptener hi hi . Tur öborna var i stranden när vi skulle ut med båten och knuffade ut oss hi hi vi hade liksom fastnat lite *fniss*

Det här är livet....att bara få njuta av Seskarö , båtlivet och nära och kära

Min son han saknar jag såååå otroligt mycket nu, han är med sin far i Stockholm och jobbar.Här på bilden är Anton och mitt barnbarn Noah.
Jag kanske bloggar lite under min semester som börjar om 2 veckor, har lite projekt jag vill visa tex den vita altanen som nästan är färdig ..
Ha en skön sommar alla vänner
Heippa/ Annika mommo



14 kommentarer:

vardagsvitt sa...

oj så härligt med båtliv.
Vilken tur du haft som jobbat lite, för denna vecka har ju varit underbar!
Ha det bra
Kram Marith

Leamarlené sa...

Den där båtturen ser så härlig ut. Vi ska ut och segla snart för första gången...lite nervöst. Tror mannen får ta en tur själv först så att jag vågar åka med honom. Ska bli kul.

Trevlig sommar...kram, Marlene

kajsa sa...

Åh, jag förstår att du längtar efter din pojke!!!

Elisa Day sa...

Härliga sommarbilder! Jo jag var på Krigsoperan! Fantastiskt! Hoppas du får en härlig semester. kram

White cotton grass sa...

Ha en riktigt skön semester!!

kram helena

Anonym sa...

Tack så jättemycket för din grattishälsning :) Jag har haft en helt underbar födelsedag, kan tänka mig att fylla år flera gånger per år ;)

Vilka härliga sommarbilder du visar, ser underbart ut och ge sig ut med båt.

Kram Åsa

Ulla sa...

Vilka sköna dagar med sol och bad. Du har blivit brun som en pepperkaka.

Jag ska inte heller till Kalix. Vi nöjer oss med Piteå på söndag.

Katarina sa...

Vad härligt det ser ut! Vilket väder vi haft, eller hur? Helt underbart. Hoppas det fortsätter så att du får fint på din semester också. Ska bli spännande att få se altanen. Ha det så gott i solen!
Kram Katarina

Marie//Tekla Maräng sa...

Så härligt det låter med ett båtliv, mysigt och inte blir det sämre av att det är med nära och kära så passa på att njut i fulla drag.
Kram Marie

Kattis sa...

Vi ringer nån kväll när vi är lediga så kommer vi förbi:) Jag försöker ju trimma själv, men jag har ingen som assisterar mig så det går inte så bra:(

Giesela sa...

Hej fina Annika !
Visst är det roligt när man fyndar på Loppis. Våra fynd är vi så glada över. Åhhh va skönt med semester, jag har vecka 30. Annars så är det fullt upp med jobb, hos optikern och innom hemtjänsten. Självklart så fixar jag ny omgång pärlor till dig. Vi hörs av snart igen, Kramar i massor... Fy vad synd det är att vi inte bor närmre, en fika hade varit på sin plats. // Giesela

vardagsvitt sa...

Hallå...har du det bra?
Njuter du av sommaren
hurmpf...harkel...jag menar den något mer milda årstiden.
Sommaren kommer till veckan då börjar min semester!!
Kramar till dig!
Kram Marith

Nettan sa...

Hejsan och fortsatt trevlig sommar.

Hoppas att allt är bra med dej och dina hundar. Har precis landat hemma efter tre veckor i vårat hus i Funäsdalen. På torsdag är det dax att börja jobba igen. Pust!
Är det fortfarande aktuellt med mustofflorna? Är virksugen, hör av dej om så är fallet.
Kramis Nettan

Camillas Mitt Ljuva Hem sa...

Annika!
Kikar in snabbt till dig & vill bara berätta att jag träffat en av "dina förstfödda"...."Keith" på släktträffen jag har varit på! Oj en sån charmig, rejäl karl han är!;)
Ha det gott!
Kramar Camilla