fredag 1 januari 2010

2010

Gott Nytt År mina vänner, som vanligt har jul helgerna bara sprungit förbi:))) Vips så är dom borta igen. Jag har redan börjat städa undan julen lite grann, i halva köket ialf.
Bytte bort dom röda gardinerna...åhh så skönt det blev igen. *ler* Nu när det är så himla mörkt på dagarna oxå så är det sååå härligt med det vita, extra härligt:)

Noah bus killen har såklart varit hos mormor. Han sitter och pysslar med burkar och lock. Är jätte duktig och noga att allt ska tebax!!???Månne vem han ärvt det av...vi är lite slarvmajjor allihop.

Tur mommo har ett "skräp/slarv skåp"..

Kolla vem som börjat gå , han vill bara ha liite för bråttom :)

Ikväll åker jag till Seskarö, våran far har ju kommit från storastaden i Finland:) Blir säkert bastu och en massa fniss och surr.Nu ser jag fram emot det nya året och vad det skall komma med:) Vi bloggs snart igen :)
Heippa*vink vink*
Annika mommo

5 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja ops vad fort jul och nyårshelgerna går. Tycker att det är lite skönt när det blir vardag igen.
Så härligt det ser ut med hundarna på farstukvisten.
Ha nu en härlig fortsättning på 2010!
Kramar!

Livet på Berget sa...

Härligt att få in det lilla ljus som finns på dagarna. Så han går nu din lilla ögonsten:), herre gud så fort det går. Ha så kul på Seskarö!
Kram
/Sara

Anna sa...

Hej på dig och god fortsättning!Hoppas helgerna har varit sköna,med mycket god mat mys och ljus.Det sista ser jag ju att du tagit fasta på.Lyktorna ser jätte fina ut.Du kan aldrig gissa vilka söta spets sockar jag fick i julklapp,mamma hade varit till Nettan i butik mamma lycklig och köpt mig och svägerskan varsitt par,hon hade såklart unnat sig ett par själv också.Jag är så glad för dem!Du har inte tänkt att sticka några vantar och kanske en mössa som matchar till?.Jag skulle vara intresserad av det.Ja,just ja,kameran har tack och lov dykt upp. Den hade ramlat ner bakom bänken i hallen.I morgon ska jag försöka lägga ut lite nya bilder och skriva lite nytt på bloggen, jag har varit jätte lat med det,men nu ska det bli ändring på det.Ha det gott!
Kram Anna!

NeMa Design sa...

Hallå där! Ville bara önska god förtsättning!
Hoppas att helgerna har varit riktigt bra!
Jag har oxå städat bort tomtarna nu! Jag tycker att dom "blänger" lite på en till slut....fniss!
Lika mysigt det är att ta fram dom, lika skönt är det att städa bort dom.
Må så gott, Kram Malin ♥♥♥

Penseldraget sa...

hej
visst är de härligt med jul men ännu härligare att få bort den =) så vet man att man har våren i antågande...önskar dig en god fortsättning på 2010
kram pia