torsdag 7 januari 2010

Kallt = ljus och pyssel

Kallt kan vi väl säga att det är -26 hos oss . Min kära "pärla" volvo från 1974 hon har tagit mig till jobbet varje dag.Sakta men säkert*ler* men då är hon ju pensionär eller hur.
Nu är det så härlig tid att få pyssla och pynta, har bytt dukar, pynt , möblerat om på diverse bord skänkar mm.Visst känner ni igen er.Stenar målar jag för fullt och stickorna dom låter här i huset:)Januari är en ganska skön och lugn månad tycker jag, fast nästan hela släkten fyller år då:) Vi börjar med Ida nu den 10:e, egentligen har vi börjat redan på juldagen med pappa och 28:e december med Robin(syrrans pojk)Så en massa gott ska vi mumsa :)

Äntligen har jag satt upp skylten jag fick av syrran. Undrar ni varför min vägg/fläkt är där, jo...jag hade ju en vägg där och en väggfast fläkt.Insåg när jag ville ta bort väggen och ha en köksö där att det blir alldeles för dyrt med en frihängande fläkt( min börs är liten):)) Men har man en snickare som visseligen himlade med ögonen och suckade till mina ideer men som ändå kunde trolla så vips kunde jag köpa från Ikea en tokbillig väggfast fläkt och ha den så här:)


Noah har börjat äta själv . Två skedar, en för mommo och en till him self:)

Så här gör vi...


Han är sååå duktig och diskuterar över lunchen gjorde han...baba, titta där,,lampa,,okej,,åhå,,,mm guud vilken underbar tid det här är.
Nu mina vänner ska jag i säng, jobbet imorgon 07.00.Sen ledig 3 dagar:)
Heippa*vink vink*
Kram/annika mommo




10 kommentarer:

Blåbär och Mjölk sa...

Nämen åhhhh, har du en snickare till karl!!!! Helt underbar lösning på fläkten :)) Det blev kanon bra! Vilken idé du hade där vännen! Min karl är rörmockare. Men då ska du veta att våra rör blir det stopp i rätt ofta och annat knas. Haha! du vet.."skomakarens barn".
Tack för rara kommentaren inne hos mig. Det värmer ska du veta.
När jag ser bilderna på lill prinsen, blir jag så sugen på en till liten knodd! :) Synd att jag har min bäckenskada. Annars hade jag nog skaffat ett helt fotbollslag :))
Nej, nu ska jag ta lite hostmedecin och gå och lägga mig...
Önskar dig fina dagar i kylan....
Raggsocks kram till dig / Åsa.

Livet på Berget sa...

Fläktväggen var ju jätte häftig, vilken toppen idé, smart! Det brukar bli endel kladd när de äter själv, hihi. Jo jag använde pensel när jag målade korgen, det gick mycket bra, den var klar i ett nafs.
Ha de gott!
Kram
/Sara

vardagsvitt sa...

Men ni har ju rena sommarvärmen här var det 31,6 när jag åkte till jobbet..brrrr!
Man kan säga att det är myggfritt iaf.
Ha en härlig helg!!
Kram Marith

Penseldraget sa...

hej vännen
tack snälla du för dina rara ord..vad fina bilder du visar..kanon snyggt i köket och va kul att få se brickan pyntat o fin =) önskar dig en skön helg
kram pia

mamma lycklig sa...

Morsning!
Jo då jag har fått ditt mail, men har inte pratat med syrran ang. benvärmarna än. Här är man nästan farmor på heltid samt att man jobbar halvtid. Tiden vill liksom inte riktigt räcka till. Men skall försöka att komma ihåg att prata med henne i morgon. Hoppas att allt är bra med dej och din familj, och att det nya året har börjat bra.Här känns det som det har rivstartat, men det kanske lugnar ner sig tids nog.
Ha det.
Kram Nettan

Viveka i Bläckhornet sa...

En riktig snickare till karl. Vilken lyx! Läste nånstans i en tidning att snickarna hörde till de sexigaste männen pga sitt yrke. Så då är du kanske gift med en sexbomb...hihi.

Toppen idé med fläkten.

Lycka till i min tävling också.

Kram Viveka

carina sa...

hej
ja dina stickade sockor i svart , gjorde lika succe som de vita förra julen.Dom kommer till väl användning nu i denna kyla.
Men idag är de 15,7 oppsi rena sommarvärmen hi hii mot för vad temperaturen varit.Nä skojar 15,7 är på tok för mycket de kan gå ner till 4-5 grader och sol nu tycker jag.

NeMa Design sa...

Hallå där! Jo nog är man sugen på att "rensa" och göra fint hemma så här efter alla julsaker....
Men vilken smart lösning ni gjorde med er köksfläkt, och snyggt!
Ha nu en skön söndag!
Kram Malin ♥♥♥

Fröken Fräken sa...

Vilken fiffig lösning på fläktproblematiken! Och så himlarns bra att ha en snickare till hands!

Jepp, var en sväng till Tampaeren Säästötex i mellandagarna - jädrans vad de har byggt ut den affären! Måååånga ljuslyktor!

lovefriidrott sa...

Hej Gumman

nu är jag tillbaka:) det var ett tag sen:(
Här har det hänt mycket som vanligt nu ska jag läsa i lugn o ro.


Ha d gott min vän, och tack för varma ord på min blogg:)
Stora Kramen Sari