söndag 31 augusti 2008

valpträff,fågel och loppis

På lördag hade vi valpträff med Ikea-kullen. Här är mamma Wilda med 4 av sina barn. Seb kom senare så han fattas på bild. Det var en jätte trevlig dag, syskonen fick busa och träffas och trimmade blev dom. Vi tackar så hemskt mycket till våra valpköpare som alltid är så gulliga och ställer upp.Jag sätter mer bilder sen på hemsidan. Paulina , glimmas matte hade med sin superbra kamera så vi väntar på dom fotona.
Diesels matte och husse hade med pippi till oss.Och jag var jätte nervös att testa om vanilla skulle ta fågel.Hon har ju tjorvat sen i våras. Vanilla hon tog fågeln som att hon aldrig gjort annat!!! JIIIPPEE fy sjutton vad glad jag blev. Hoppas att fröken vanilla nu är sitt gamla jag.
Full fart ut och in. Så fint håller hon i pippin. Men inte har hon lika hård fart som med dummisar.

Min systers dotter Lilli hon älskar att fotografera och hon tog lite foton på mina loppisfynd som jag köpte i helsingfors i sommar när jag var hos pappa&mare och hälsa på.Jag kan inte gå förbi ett "silverfat" utan att det hamnar med och gamla flaskor är ju så fint.


Även gamla nycklar har sin tjusning. Jag tror att 2 av stenarna är minnen från Tottelina kenneln när jag var och para Akita. jag är även en stensamlare.....Nu väntar bastun här i stugan sen packar vi ihop och far hem till stan.Lite blåbär och lingon har vi oxå hunnit plocka med oss.mums.
Vi bloggs snart igen
Heippa *vink vink*2 kommentarer:

Vitt och blandat sa...

Hej - men ååå så roligt att du hittade till mig, tack för dina goa kommentarer *ler* Vilket underbart fint hem du har =) å vilka underbara hundar!... Saknaden efter hund är så stor att jag ständigt känner mig halv.. Vilka underbara marker ni har att hålla till på! Du har ju jätte mysigt, hälsar gärna på igen. Kramar/Anneli

Glasbitar, lådor och gamla spetsar sa...

Tjena! Visst känner jag igen stenarna - stöldgods! Hur gick det med de små ekarna? Bastuved?
Du som har vit färg på penseln kan väl komma o fixa övre våningen med mej? Gulnad, snart 30 år gammal furupanel på väggar och i taket. Suck! Men snart kommer det att bli såååå ljust och vitt!!
Ha det gott!
Många kramar från ett ösregnigt Strömsfors.
Susanne med stora o små voffsingar och många nya stenar ;=)