torsdag 15 oktober 2009

medaljens baksida

Vi har sorg i huset, våran älskade gammelgubbe Falcon har lämnat oss .Nästan 10 år blev han, efter en tids sjukdom fick han somna in. Men att det skulle vara sååå hemskt efteråt visste jag inte, han var ju så sjuk så visst måste ju vi som hundägare ta vårat ansvar men att det skulle vara så här jobbigt...Han har ju sovit varje natt på min sida av sängen, tokskällt varje gång någon rörde sig på Klövervägen :) grannarna har aldrig kunnat "smyga" hem hi hi
Putsat våra goldens öron, och nogrannt.Lämnat fina avkommor eftersig .Ja vi kommer att sakna denna bomulls tuss läänge.Och minnas honom med glädje och kärlek.
Goldisarna njuter av skogsprommisar..


Fått en gammal säng av min vän F , den ska Noah få sen när mommo har gjort lite makeover på den.

Lite färg har den fått, och text kommer senare:) Förvånade hi hiVita stenar föds här i huset nästan varje dag...kikar runt på nätet och letar efter fina texter och har hittat en massa hos bloggarna :) Månne om mina nära och kära undrar vad dom ska få i julklapp iår hi hi
Nu ska jag iväg och jobba snart måste bara uppdatera hemsidan oxå.
Ha en skön dag/ heippa *vink vink*
annika mommo
13 kommentarer:

Anonym sa...

Jag beklagar sorgen vännen :(
Ja det där är ett beslut som man aldrig hoppas att man behöver ta men tyvärr är det ju så med våra älskade husdjur.
Skickar en STOR KRAM till er alla och sköt om er!!!

Kram Åsa

Maria - Villa Krutbruket sa...

Beklagar, fruktansvärt när en vän måste lämna oss.. Det blir så tomt efter ett djur..

Kram Maria

Marie//Tekla Maräng sa...

Kära vän så sorgligt!
Nä man tror inte att man ska gråta och sakna så oerhört mycket som man gör men det är ju en riktig kompis man förlorar med alla deras egenheter som att sova brevid än och skälla så fort någon närmar sig.Vet verkligen hur du har det för min Yuna dog den 5 september i år.
Många Kramar Marie!

Anonym sa...

Beklagar sorgen! Vet hur de känns.
Kram
//Veronica

Penseldraget sa...

hej vännen
så sorgligt jag känner verkligen med dig,de är ju en familjemedlem som lämnar ett stort tomrum. varma kramar pia

carina sa...

ÅÅh så sorgligt kan förstå er saknad , fasar för att den dagen kommer att komma. Våran Mille bomullstussen är ju
snart 7 år.

Gammelbålsta sa...

Hej!
Jag beklagar sorgen. Det är så jobbigt när de blir sjuka och måste till himlen. Vi har mist 4 djur det senaste 1 1/2 året. Vår älskade Elvis som var en Toy Pudel och pappa till våra 4 valpar fick lämna oss bara 3 år gammal. Han fick hjärtmuskelinflammation med komplikationer. Det var jobbigt. Kaninerna känns inte lika hårt som när en hund försvinner. Ha en riktigt bra helg. Kram Aydan

Vardagslycka sa...

Åh, så sorgligt. Jag vet precis hur du känner, det är jättejobbigt. De är familjemedlemmar och lämnar ett enormt tomrum och en stor tystnad efter sig.
Tänker på dig och sänder varma styrkekramar!
Du undrade över rasen på vår lilla Elvis och han är en Bichon bolognese, och så himla mysig! Lite skillnad på storlek, vår förra hund, Wilma var en Berner sennen. Men det känns jättebra med en hund i huset igen!
Och det är ingen brådska med sockorna, gör dem om och när du har lust.
Ha en riktigt bra helg!
Kram, Carina

Paulina sa...

Men så tråkigt! Sorgligt!
Förstår att det blivit tomt nu, eftersom den lille spridit så mycket "närvaro" i så många år! Vem ska skälla på oss på fredag då, när vi kommer??

Sköt om dig vännen, så ses vi ju snart! Ska bli sååå roligt att se ditt hem, misstänker att det är mycket som har förändrats sedan sist!? ;)

Kramar
Paulina

lovefriidrott sa...

Åh så tråkigt Annika, jag försökte bara tänka mig hur det skulle kännas om det skulle vara Fanny:(
Jag beklagar verkligen
Ha en fortsatt trevlig söndag
Kram Sari

http://www.lillaprovence.se

Sofia K. sa...

Så tråkigt! Jag känner med dig. Det gör ont i hjärtat när våra fina vänner lämnar oss för himlan och regnbågsbron. Skickar massor med kramar och tänker på er.

Anonym sa...

Hej! Jag slutar mitt jobb här om 2 veckor. Sen åker vi till Thailand i två hääärliga veckor :) Vi kommer hem den 18/11 till Happis. Diesel har ätit bra men nu börjar han bli sämre på det igen... Men vi kämpar på och gör allt för att han ska börja äta som vanligt igen. Hör av oss så fort vi är hemma så kanske vi kan träna nånting?! :) /Kattis

sweetmama sa...

Hej

Jag googlade på vita stenar att texta på och hittade din sida :)
Var hittar du stenarna? Jag är på jakt efter några att texta på