fredag 9 oktober 2009

Vintern hälsade på

Nu känns det som att vintern snart är i Haparanda, minusgrader och solsken har det varit idag.
Men så här såg det ut på Onsdag..fyyy så slaskigt det var. Men visst längtar jag till vintern, då är det ju snart jul och en massa mys och sen prommisar med vovvarna på isen mmmm längtar ...Jag har tur som gillar alla årstider, och vi bor ju så underbart att få ha lyxen att njuta av 4 årstider:)


Tack Nettan idag kom mitt ROSA HJÄRTA ..hänger fint i sovrummet. Vill ni andra beställa kika in hos Nemas

Dom svarta sockarna börjar ta form, men måste säga dom är svåra att fota, att få fram den riktiga svart färgen...Ska klura ut vilken bakgrund jag ska ha till dom så det ser bra ut..nytt foto kommer senare:)Så här ser det ut när jag kommer hem , dom dagar jag haft morgontur. Klockan är ca 15:30 och mina tjejer tycker att det är ju middags dags, jag vet inte om det står i pannan på mig "fooodtime" Herreguud Gunilla W skulle bara se det här att mina vovvsingar bestämmer när maten ska serveras hi hi hi Alla vi som var på Jaktinternatet i Pålkem vet vad jag snackar om hi hi Nå ibland är det roligt att påminnas om det...Nu vill jag bara önska er en härlig helg med en massa myspys:)
Själv jobbar jag helg igen, men bara halvdag imorgon och natt på söndag så det är ganska mys här oxå ändå:))))
Heippa *vink vink*/annika mommo

4 kommentarer:

Vardagslycka sa...

Hej Annika! Här var det 4 minusgrader när jag klev upp i morse, brrr! Men det ser ut att bli en strålande dag med sol och det gillar jag.
Jag vill gärna beställa ett par gråa och ett par svarta sockor av dig, jag älskar mina vita som du gjorde förra året.
Ha en riktigt mysig helg!
Kram, Carina

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Ska bli spännande att få se de svarat sockorna sen, kanske det blir en beställning.
Så söta dina hundar är, man bara smälter..och du..här har vi en liten herre Nisse, som ibland bestämmer när han ska ha mat också, hii..hii...
Ha det gott
Kraaam Anette

Anonym sa...

Jag längtar också efter snö :) Tyvärr har vi inga riktiga vintrar längre hos oss, kommer det snö så slaskar det tyvärr bort väldigt fort :(

Så snygga de svarta sockorna ser ut att bli :) Vad tar du för dem?

Dina hundar är ju bara för söta :)Så där sitter min Azakir också och väntar om maten inte står på plats vid rätt tidpunkt.

Kram Åsa

Penseldraget sa...

hej
oj snö...den får vi nog vänta på ett tag här nere =) men vackert är de. vilka fina sockor du stickar...
kram pia