tisdag 10 november 2009

Lurvigt

Nu har vi äntligen fått lite snö och gissa om julkänslan har kommit.Jag har smygit fram lite jul i huset *ler* En liten snöbolls lampa hänger i lilla köksfönstret och ljusslingor finns lite här och där. Åhh jag bara längtar tills jag får byta gardiner och sätta fram ljusstjärnan...
Minicyklamen är ju inte alls tokiga, ska nog ha dom i mina jularrangeman, och så är jag ju inte allergisk mot dom :)Jag fick ju verkligen känna av allergin förra julen, alla pyttegranar åkte ut och jag gräääät...Har försökt hitta små plastgranar men hujja..inte fina.

Vi har haft kärt besök i några dagar, Diesel ( våran 4benta barnbarn) Han är 2 år 5mån . Såå mysig . Han går och bär på alla skor heela tiden och vill ha uppmärksamhet, speciellt av Mange som ligger och surfar :)



Jag skratta så när han tillslut ställde sig mitt framför Mange.."Här är jag"!!! Trodde nästan han skulle upp på bordet. Jag hann tyvärr inte trimma honom, det hade behövts, och det syns ju sååå tydligt på bild.*skäms*


Min toffla hade han brevid sig dygnet runt, nåt måste han ju få "äga" bland tjejerna..





Tjejerna hade full koll på killen . Och liite fjantiga var dom , dom ska ju löpa snart.
Hm ser ni min sladd härva...jag är oense med grabbarna i huset. Anton vill dra den upp i taket, borra hål i väggen , Mange vill dra efter golven men gråkabel!? Aldrig....vitkabel och gör vad ni vill grabbar, så det så * hörde ni hur bestämd jag låter*
Mormor Akita hon tar det lugnt som vanligt, och Diesel och hon har kommit riktigt bra överens, han har ju lärt sig att ta det lugnt med henne, inge bus eller svammel *ler* Ording och reda.



Ha nu en bra vecka mina vänner. Jag ska jobba natt och helg igen så jag vet vad jag gör ialf:)
Jo imorgon ska vi träffas på jobbet och träna inför Lucia tåget som vi ska ha på våran julfest, och då ska jag premiär öppna glöggen, Chili Choklad, jag bloggar nästa gång om hur den smakar:)
Heippa *vink vink*
Annika mommo






12 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Chili choklad lät spännande! Har också smygit igång med julen, det går liksom inte att låta bli:). Snön är äntligen här och nu är det så mysigt ute! Dina hundar och barnbarnshundar är så fina! Riktiga gosingar är det:).
Ha en bra arbetsvecka!
Kram
/Sara

gottigottas sa...

Hejsan

Luciaträning redan. Tänk vad tiden går fort.
Blir det nån parning nu vi löpet ??

Ha det så gottigott

Villa nöystu sa...

Så mysigt m så många såna där lurviga saker hemma. Charmigt när barnbarnet söker uppmärksamhet. Min katt hon lägger sig ibland på tangentbordet när jag bloggar, då kan jag hamna precis var som helst :-)
Ja, snön kom sannerligen m en massa julstämning. Jag kan knappt bärga mig längre.
Ha det bra,
kram Petra

vardagsvitt sa...

Tjillevipp!!
Så mysigt det är när snön har kommit eller hur....
Härligt med hundbesök.
En arbetskompis till mig har en sån hund som oxå heter Diesel.
Hmmm...Tror hon vet vem du är.
Ha det bra
Kram Marith

lovefriidrott sa...

Hej Vännen
den glöggen låter fenomenalt GOOOD:)
ska bli kul att höra:)
Visst är det underbart när man får börja smyg jul pynta hi hi här har det smygit sig in lite av varje, jag skyller d på att jag fotar till butiken:) fast dit ut hittar dom aldrig tillbaka varorna.

Åh jag blir alltid lite lyrisk när jag ser Golden, min favvo hundras näst efter (Basset) o Fanny;)

ha d nu så gott i veckan
Kram Sari

Syrran sa...

Jag håller med Anton! :)

Anna sa...

Hej i vinterskruden!
Här på närkeslätten kan vi bara bjuda på blåst och grön mark.Jag är ingen älskare av vintern,men så här på bild ser det jätte mysigt ut.Vilka goa vovvsingar ni har,man blir riktigt avundsjuk.Konstigt det där med sladdhärvor och karlar.Kan det ligga i generna tro???.Ser ungefär likadant ut hos oss,men ingen annan än jag verkar se det.Det kanske är så med bara killar i huset?.Till och med kissen verkar tycka att det är OK,om inte annat så för att tugga på dem.
Ha det så gott!
Hälsningar Anna!

Marie//Tekla Maräng sa...

Åh jag bara myser av hela ditt inlägg med dom härliga lurviga fyrbeningarna.
Så fina.
Kramar Marie:)

Vit Gladiolus sa...

Goa Diesel.
Vi har åxå snö här! Jag har gjort linonkransar!!! Va kul det är! ;=)


Kramis

Åsa sa...

Så stämningsfulla bilder. Längtar till jul när man ser det.
Och vilka fina hundar.

Kram Åsa

Kattis sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kattis sa...

Det värmer sååå att se att Diesel är precis som hemma hos er :) Hoppas att han inte har stökat allt för mycket i era saker bara;) Hos oss har vi alltid en sko borta! H/ Kattis & Henrik